Wilt u ook energiebesparende maatregelen of woning-verbetering laten aanbrengen? Vul het onderstaande formulier in om uw aanmelding in te sturen.
Gegevens hoofhuurder
Welke energiebesparende maatregel of woning-verbetering wilt u aanvragen?
* Let op: vanwege de grote hoeveelheid aanvragen kunnen we op dit moment helaas niet binnen 2 weken reageren op uw verzoek. We hebben hier meer tijd voor nodig. Hiervoor vragen we uw begrip.Voorwaarden Een energiebesparende maatregel wordt alleen uitgevoerd als dat technisch mogelijk is. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: Zonnepanelen: Er is binnen 5 jaar geen onderhoud gepland aan het dak. Alleen mogelijk bij grondgebonden woningen. Appartementen: alleen op initiatief van bewoners en 100% deelname complex. Dak na-isolatie binnenzijde: Alleen indien de woning ouder is dan bouwjaar 1988. Alleen daar waar er geen dakrenovatie binnen 5 jaar gepland staat en geen asbest dakbeschot aanwezig is. Spouw na-isolatie: Alleen woningen die ouder zijn dan bouwjaar 1974. Onderhoud aan isolatie verzorgt woCom bij planmatig onderhoud niet op individuele basis. Vloer na-isolatie: Indien kruipruimte aanwezig is. Glasverbetering: Alleen enkel glas wordt verbeterd. Alleen als er geen kozijnvervanging gepland staat binnen 3 jaar. Glasverbetering: Het herstellen van het binnenschilderwerk na de glasvervanging is voor rekening van de huurder.

Een energiebesparende maatregel wordt alleen uitgevoerd als dat technisch mogelijk is. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Zonnepanelen: Er is binnen 5 jaar geen onderhoud gepland aan het dak. Alleen mogelijk bij grondgebonden woningen.
    Appartementen: alleen op initiatief van bewoners en 100% deelname complex.
  • Dak na-isolatie binnenzijde: Alleen indien de woning ouder is dan bouwjaar 1988. Alleen daar waar er geen dakrenovatie binnen 5 jaar gepland staat en geen asbest dakbeschot aanwezig is.
  • Spouw na-isolatie: Alleen woningen die ouder zijn dan bouwjaar 1974. Onderhoud aan isolatie verzorgt woCom bij planmatig onderhoud niet op individuele basis.
  • Vloer na-isolatie: Indien kruipruimte aanwezig is.
  • Glasverbetering: Alleen enkel glas wordt verbeterd. Alleen als er geen kozijnvervanging gepland staat binnen 3 jaar.
  • Glasverbetering: Het herstellen van het binnenschilderwerk na de glasvervanging is voor rekening van de huurder.